Realisatie Huis voor de Samenleving te Deurne

Huis voor de samenleving

Het gemeentehuis van Deurne wordt momenteel getransformeerd naar een Huis voor de Samenleving: een vernieuwd, duurzaam gebouw met een nieuw gebruik. In dit huis komen inwoners, verenigingen, organisaties en de gemeente samen om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken. Het gebouw is dus niet alleen een gemeentehuis maar ook een thuis voor andere maatschappelijke organisaties die samen het gebouw gebruiken.

Ook de bibliotheek Helmond-Peel is straks een integraal onderdeel van het ‘multi-tenant’-gebouw. En dat is leuk want een huis leeft pas écht als jong en oud er zich thuis gaan voelen.

Dag van de Bouw

Zaterdag 18 juni 2022 wordt de 15e Dag van de Bouw georganiseerd.

In heel Nederland zijn dan bouwplaatsen opengesteld voor het publiek om te beleven hoe mooi de bouwsector is. Bots Bouwgroep geeft u tijdens deze dag de gelegenheid om een kijkje te nemen in de keuken van dit project. 

De deuren staan open…
Bent u benieuwd naar hoe het gemeentehuis er nu van binnen uitziet? Kom een kijkje nemen! Iedereen is welkom. Tijdens de kermis van Deurne is de bouwplaats op 18 juni open van 12:00 tot 16:00 uur. Het Dr. Hub van Doorne College draagt ook een steentje bij en organiseren leuke activiteiten voor jongeren om kennis te maken met de bouw. 

Huis voor de samenleving
Huis voor de samenleving
Huis voor de samenleving
Huis voor de samenleving
Huis voor de samenleving

Wij maken gebruik van cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.