Bouwen

LEAN bouwen

Je hoort het vaak: LEAN bouwen. Maar wat houdt het in?

Lean bestaat uit de volgende aspecten:

  • Zorg dat bij iedereen helder is wat de klant wenst.
  • Doorloop het ontwerp en de planning en bekijk waar kansen liggen.
  • Zorg dat de activiteiten doorlopen en niemand hoeft te wachten op elkaar.
  • Maak niet meer dan gevraagd wordt en zorg dat er niet te veel voorraad staat.
  • Probeer constant onderdelen en processen te verbeteren.

Oftewel richt de processen zo ideaal mogelijk in en reduceer verspilling. Dit doe je in samenspraak met de bouwpartners. Zo onstaat er een win-win situatie voor alle partijen. Ook voor de klant, want hij krijgt wat hij wenst voor een goede prijs op het juiste tijdstip.

 

Voor ons is LEAN bouwen, samen bouwen

Of zoals wij het zeggen: bouwen doen we samen!

Samen met onze partners kijken we naar de planning, maken we knelpunten inzichtelijk en overleggen we hoe we het beste kunnen samen werken. Hierdoor wordt verspilling tegen gegaan en kan er sneller en slimmer gebouwd worden. 

 

Samen bouwen gaat nog een stap verder

We bouwen ook samen met de opdrachtgever. We denken met de opdrachtgever mee en streven naar een klant die volledig tevreden is. Dit doen we door binnen de planning en de overeengekomen budgetten de hoogste kwaliteit te bieden. Klinkt simpel, maar dat is het niet. Een goede communicatie is hierbij belangrijk. Dit moeten we samen doen.

Ook bouwen we samen met onze bouwomgeving. We informeren tijdig als er werkzaamheden gestart worden, maken ons aanspreekpunt kenbaar en zorgen dat contactgegevens duidelijk zijn. We willen een veilige bouwplaats voor iedereen, ook de omgeving. De bouwplaats moet er netjes uitzien. We stellen ons correct en professioneel op naar de omgeving. Hierbij hebben we ook de hulp van de omgeving nodig. Meld hinder en geef tips. Zo kunnen we samen bouwen aan een veilige omgeving met zo min mogelijk overlast.

Om samen te kunnen bouwen hebben we natuurlijk personeel nodig. We werken zoveel mogelijk in vaste teams, zodat we op elkaar ingespeeld zijn. We maken gebruik van ieders talenten door de juiste persoon op de juiste plek in te zetten. We helpen elkaar. We bouwen samen verder aan een mooie toekomst voor ons bedrijf en daarmee ook voor onszelf.

Daarom hoor je ons vaak zeggen: bouwen doen we samen!

Wij maken gebruik van cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.